Vysnívaný x 100% kanekalon - ako na nich?

Vysnívaný kanekalon a 100% kanekalon. Dva najobľúbenejšie druhy kanekalonu. Prečo je to tak? Z týchto kanekalonov vytvoríte krásne a kvalitné účesy, ale pri zlom výbere kanekalonu to tak byť nemusí. 

Uveďme si typy a triky ako správne používať vysnívaný kanekalon a 100% kanekalon.

super braid -

O vysnívanom kanekalone už vieme veľa informácií, ale opakovanie je matka múdrosti.

V jednom balení sa nachádza 130g materiálu (podelené 2x65g). Toto balenie je vhodné na pletenie boxerských copíkov, pretože má tenké konce.  Absolútna výhoda tohto balenia pre boxerské copíky je, že balenie otvoríš, rozdelíš na pramene a pletieš. Žiadnu extra náročnú úpravu materiálu nemusíš vykonať. Super, čo? Vytvoriť nádherný účes a ušetriť čas! To chcem každá.

Vysnívaný kanekalon je nízkoteplotný kanekalon. To znamená, že vlákno vyrovnáš pri teplote maximálne 150 stupňov. Vyrovnať ho môžeš aj zatavením horúcou vodou a jednoducho ho necháš vyschnúť. 

Úplne chápem, že každý si chceme zjednodušiť život rôznymi lifehackmi, tak tu jeden pre teba mám. Poďme na to.

Vysnívaný kanekalon je objemný kanekalon, ale môžeš z neho vytvoriť EXTRA objemný kus.

Rozdelíš si balenie ma menšie pramene (napríklad na 6 prameňov), položíš na krepovačku (pozor, maximálne 150 stupňov) a kanekalon po celej dĺžke upravíš krepovačkou. Tento postup opakuješ, až kým máš celé balenie tepelne upravené. Keď potom kanekalon rozčešeš, dostaneš EXTRA objemný kanekalon.

Prečo by som to robila, keď je vysnívaný sám o sebe objemný kanekalon?

super braid - (2)

Môže sa stať, že Tvoja zákazníčka bude chcieť vyrobiť DE set copíkov, ale nechce mať na hlave napletených 400 - 500 g materiálu. V tomto prípade vieš z upraveného vysnívaného kanekalonu vytvoriť objemný a zároveň ľahký DE set, ktorý môže vážiť neuveriteľných 300 g a budeš ho môcť napliesť na celú hlavu.

 

 

super braid - (1)

100% kanekalon je univerzálny kanekalon na mnoooho účesov. Potrebné je s ním správne pracovať. Tento kanekalon je TOPKA na vysoké copy, copy na gumičke alebo je vhodný na predlžovanie vlasov. Samozrejme z neho vytvoríš krásne boxerské copíky, DE copíky, DE dredy. Na 100% kanekalon môže mnohých odrádzať to, že jeho konce sú rovné, preto je potrebné tento kanekalon upraviť tak, aby sme z neho vytvorili konce tenké. Ak chceš vedieť ako na to, nezabudni nám napísať na náš IG @vysnivanecopiky správu s textom "KANEKALON" a my Ti pošleme presný návod ako na to. Chceme stále zdokonaľovať copíkový svet a toto je jeden z krokov, ako na to. 

Čo možno nevieme o tomto kanekalone? 

super braid - (3)

Keď kanekalon tepelne upravíš, tak z neho dostaneš krásne rovné vlákno, ktoré je na nerozoznanie od prirodzených vlasov. A to je to, prečo je 100% kanekalon vhodný na vysoké copy a predlžovanie vlasov. Tieto typy účesov priam vyžadujú naturálny vzhľad. 

Často si lámete hlavu, ako môžete tento kanekalon tepelne upraviť.

100% kanekalon je nízkoteplotný, takže na neho platí - 150 stupňov a DOSŤ! :D Upravíš ho teplým vzduchom, horúcou vodou alebo žehličkou na max 150 stupňov.

 

Späť do obchodu