Dôležité upozornenie: Dňa 18.4.24 je osobný odber možný do 15:00. Ďakujeme a krásny štvrtok prajeme :)

Ako si rozpliesť copíky

 

 

Prvé pravidlo - neponáhľajte sa! Kanekalon sa vkladá do účesu vo väčšine prípadov postupne (teraz mám na mysli vrkoče). To znamená, že aj počas rozpletania budete jednotlivé pramienky vyťahovať postupne. Toto by sa malo robiť opatrne, aby ste nezamotali konce (aby ste si neroztrhli vlasy).

 

Druhé pravidlo - na rozmotanie porastov vrkočov, twistov, DE vrkočov a DE dredov atď...treba mať hustý hrebeň (nie kefu!) A vodu (rozprašovač). Rozviažete jeden vrkoč, kúsok vlasov ihneď prečešete hrebeňom, postupne zdola nahor. Aby sa vám vlasy nezamotali – môžete nastriekať vodu. POZOR - je to potrebné!

Tretie pravidlo – vlasy si umyte vždy po rozčesaní (nie naopak). Umyte sa POTOM, keď sú vlasy rozčesané.

 

Bez vrkočov si môžete zničiť vlasy. Stačí sa farbiť každý druhý týždeň na blond➡čierna➡hnedá➡ružová➡zelená➡sivá➡blond ... Žehlenie, natáčanie, žehlenie natáčanie, umývanie každý deň ... Ale nie je nič horšie ako nesprávne rozpletenie!‼ ️

 

Ak zanedbáte rozčesanie každého prameňa hustým hrebeňom a idete si umyť vlasy, tak vám nezostáva nič iné, len byť ostrihaný na „ježka“‼️ Nevyčesané vypadnuté vlasy sa zamotávajú do iných a vznikajú obrovské prírodné dredy.

No dobre, neostáva vám iba možnosť dať sa na "ježka", dajú sa aj takéto vlasy opraviť, ale je to práca na pol dňa s platom 20€/hod.

Myslite na to, keď budete dávať copíky dole.

 

P.S: počas nosenia účesu sa vrkoče umývajú zriedeným šampónom. Je zakázané používať akékoľvek kondicionéry.ariel_vysnivanecopiky

 

Späť do obchodu