Starostlivosť o vlasy - ako na to?

Vlasy sú koruna krásy. K tomu, aby boli zdravé a hebké je potrebná vhodná starostlivosť o ne. Mnohokrát sa pýtate, aký produkt je vhodný na zafixovanie vlasov pri pletení účesov alebo ktorý produkt je vhodný na ošetrenie cestičiek na vlasoch a na samotné ošetrenie pokožky hlavy. 

 

Za posledné mesiace sme rozšírili ponuku vlasových produktov, pretože vieme, aké je podstatné, mať vlasy zdravé a krásne.

Každá braiderka si želá zapletať copíky ako bohyňa a zároveň, každá vaša zákazníčka chce vyzerať ako bohyňa. Poďme si ukázať, krok po kroku, ako sa správne starať o vaše zapletené, ale aj nezapletené vlasy.

2

1️⃣ Základom pri pletení vlasov je poriadne vlasy zafixovať. Fixácia vlasov vám pomôže k tomu, aby bol účes dlhotrvácny a aby vlasy nevykúkali len pár hodín po zapletení. Toto nikto z nás nechce!

Fixačné gély značky Eco Styler sú vhodným pomocníkom pri zapletení copíkov do akéhokoľvek účesu. Eco Stylery neobsahujú alkohol a ich príjemná štruktúra dodá vašim vlasom pevné držanie bez zaťažovania, bez lepenia a bez svrbenia. Eco Stylery nezanechávajú biely povlak na vlasoch, preto by nemali chýbať v každej braiderskej výbave.

1

2️⃣ O zapletené vlasy je potrebné sa extra starať. Prečo? Preto, aby váš účes vydržal dlho ako nový a aby vaša pokožka bola neustále hydratovaná a pravidelne čistená. Dôležité je, aby ste starostlivosť o pokožku hlavy vykonávali s dezinfikovaným náradím a samozrejme s dezinfikovanými rukami. Nezabúdajte preto na dezinfekciu rúk.

Vlasové spreje na upokojenie pokožky hlavy sú vhodným pomocníkom pri údržbe účesov.

 

Tieto organické vody značky KVITOK pochádzajú z rady prírodných produktov, ktoré sú šetrné nie len k vašej pokožke, ale sú šetrné aj k životnému prostrediu.

V ponuke máte tieto druhy organických vôd, ktoré sú vhodné na upokojenie a čistenie pokožky hlavy.

Organická Ovocná Voda – Citrón 30 ml - sprej na čistenie pokožky hlavy

✓ upokojuje pokožku a podporuje mikrocirkuláciu

✓ má čistiace účinky

Organická Bylinková Voda – Šalvia 30 ml - sprej na upokojenie pokožky hlavy

✓ zmierňuje svrbenie a zápalové procesy

✓ má dezodoračné účinky

Organická Kvetinová Voda – Nevädza 30 ml - sprej na podráždenú pokožku hlavy

✓ zmierňuje začervenanie a opuchy na pokožke hlavy

✓ pôsobí upokojujúco

Organická Kvetinová Voda – Levanduľa 30 ml - antiseptický sprej na vlasy

✓   tonizuje a osviežuje pokožku

✓  navracia jej prirodzené pH po čistení

3

3️⃣ Podstatným pre zachovanie dlhotrvácneho účesu je aj jeho umývanie. Aj toto je častá otázka. Ako si mám umyť vlasy a starať sa o ne, keď ich mám zapletené? 

Na toto Vám pomôžu tuhé šampóny s našej ponuky, ktorých výhodou je ich tvar. Jednoducho ho dostanete do cestičiek na hlave, aby ste očistili dôkladne pokožku hlavy.

 

4️⃣  Ako sa mám starať o brčky, aby sa mi pramene nelepili a zostali stále krásne a jemné? 

Pramene opatrne oddelíte od seba a môžete naniesť Eco - Leave in conditioner, ktorý sa nezmýva a pomôže vám pri šetrnom oddelení prameňov. Kondicionér nanesiete na prsty a jemne s ním prejdete prameň po prameni.

 

Pri správnej starostlivosti o váš účes zabezpečíte jeho dlhotrvácnosť a čistotu.

 

 

Späť do obchodu