Darčekový poukaz

Často mi píšete ohľadom darčekových poukážok. Konkrétny typ poukazu nemám, ale chápem, že chcete urobiť radosť svojim blízkym, tak tu je môj názor.

 

Účes by mal byť predovšetkým VYSNÍVANÝ. Nie je nič horšie ako zapletať dievča, ktoré vôbec nechce účes alebo chce iný účes (nechce boxerské vrkoče, pretože ich už mala a teraz by chcela vyskúšať iný účes).

Alebo (a už sa mi to stalo) ☝ sedieť v kresle a doslova plakať, že "chcela som na narodeniny nové tenisky, nie copíky" ...

 

Preto: darčekový poukaz nie je problém! Má to však jednu podmienku.

Účes sa platí až pri zapletení (buď prevodom na účet v deň upletenia alebo v hotovosti po pripletení).

Poukaz vám vystavím zadarmo. Bude tam napísané, že ide o "Darčekový poukaz na ÚČES". Účes si obdarovaný vyberá sám, rovnako aj farbu a ozdoby, takže budeme mať všetci istotu, že obdarovaný bude spokojný :).

Vybraný účes si môžete objednať kedykoľvek (a sľubujem, že bude mať prednosť pri rezervácii termínu). Dievčatá, ktorým sa páčil váš darček, sa objednajú a prídu. Kto nemal záujem jednoducho nepríde a bude to úplne v poriadku.

 

Pre objednanie voucheru mi napíšte buď na instagram alebo na Facebook @oobraider meno - komu chcete poukaz darovať a email, na ktorý Vám pošlem voucher vo formáte PDF-print. Potom si ho už iba vytlačíte, vložíte do rámčeka a darujete.

Späť do obchodu